CAMUI - JAPANSK KUNST

ELVEBYEN BILPLEIE ER STOLT IMPORTØR OG DISTRIBUTØR AV CAMUI I NORGE. 

OM CAMUI

CAMUI er en av verdens mest eksklusive produsenter av lakkforsegling. For å kunne bli en del av deres nettverk kreves det mange års samarbeid og kunnskap. CAMUI utvikles og produseres i Gifu, Japan og materialene som brukes i deres forseglinger er av aller høyeste kvalitet. Kvaliteten og holdbarheten taler for seg selv og vi anbefaler å bruke CAMUI på ditt kjøretøy.

lakkforsegling drammen
Ceramic

Ceramic Forsegling

CAMUI CERAMIC er en utrolig sterk keramisk lakkforsegling som danner et sterkt lag med høy glans og en glatt overflate som trumfer det meste. De keramiske komponentene er av aller høyeste kvalitet og vil binde seg til klarlakken på en måte som få andre lakkforseglinger klarer.

Utmerket holdbarhet på minst 3 år / 60.000 KM.

Graphene forsegling

CAMUI Graphene lakkforsegling er en ny type lakkforsegling som inneholder Graphene. Dette materialet har en hardere overflate enn diamanter. Den vil danne en utrolig sterk overflate som tåler mye slitasje og etterlater en glans som få lakkforseglinger vil klare å matche. Den har en super hydrofobisk effekt og det er lite som vil klare å feste seg på overflaten. 

Utmerket holdbarhet på minst 4 år / 80.000 KM.

Sapphirum

Sapphirum forsegling

Den ekstravagante blå forseglingen som topper alt.

CAMUI Sapphirum er en utrolig sjelden sapphir lakkforsegling som er laget av sjeldne materialer. CAMUI Sapphirum er laget for å levere den aller høyeste glansen som er mulig å få. Overflaten minner om sapphir glass og motvirker water-spots. Dette er en lakkforsegling for deg som ønsker det aller beste som ingen andre kan få andre steder enn hos Elvebyen Bilpleie AS. 

VÅR INSTAGRAM FEED