Lakkforsegling av verdensledende brand

Lakkforsegling for et langvarig førsteinntrykk og enkelt vedlikehold

Elvebyen Bilpleie AS er spesialister på keramisk lakkforsegling. Vi bruker vårt brand CAMUI og produktene våre er verdensledende. CAMUI er et unikt kvalitetsprodukt som tåler alle typer avfettingsmidler, veisalt, sollys, frost, surt regn og UV-stråler bedre enn tradisjonelle metoder for lakkbeskyttelse.

Våre keramiske lakkforseglinger har en holdbarhet på opptil 5 år uten kostbare etterbehandlinger.

lakkforsegling drammen

Våre behandlingspakker og priser

Keramisk Lakkforsegling

Pris:kr 8000*

Garanti:3 år/40000km **

CAMUI Keramisk Lakkforsegling er en behandling som gir en flott beskyttelse med en hardhet på 10H, hydrofobisk effekt og ikke minst en glans som overgår de fleste. Fargedybden vil bli bedre og lakken vil bli enklere å vedlikeholde. 

Graphene Lakkforsegling

Pris:kr 9000*

Garanti:4 år/60000km **

CAMUI Graphene er en lakkforsegling laget av Graphene som er et materiale som danner en utrolig hard overflate. Graphene vil i tillegg ha egenskaper som gir en høy glans, ekstrem hydrofobisk effekt og skape en flott fargedybde. Vask og vedlikehold av bilen vil bli mye enklere med Graphene lakkforsegling.

Sapphirum Lakkforsegling

Pris:kr 12 000*

Garanti:5år/80.000 km**

CAMUI Sapphirum er toppen av lakkforseglinger som er laget av sjeldne materialer som minner om Sapphirum. Den vil danne en overflate som minner om sapphir glass og etterlate en ekstrem glans. CAMUI Sapphirum har overlegne egenskaper innenfor hydrofobisk effekt, fargedybde og vedlikehold. Anbefaler denne lakkforseglingen for deg som har en unik bil.

lakkforsegling drammen

Vedlikehold

Etter behandling med CAMUI skal man ikke polere eller behandle bilen med ordinære poleringsprodukter. Dette vil forringe produktets glans og glatthet.

Det anbefales å holde bilen jevnlig ren for å beholde behandlingens glans og avrenningsegenskaper. Vi anbefaler avspyling med høytrykk og skånsom håndvask. Maskinvask i alle valører vil kunne tørre ut topcoaten slik at vannavrenningen avtar raskere enn normalt. Børstevask frarådes på det sterkeste, da dette innebærer mekanisk slitasje på lakken og kan gi riper.
Etterbehandling

Etterbehandling

Etter en viss tid vil avrenningsegenskapene avta, dette er normalt. Ved behandling med 9H vil derimot beskyttelsen i produktet fremdeles være tilstede, og man vil trenge en etterbehandling. CAMUI Y7 er beregnet som en forlengende behandling og gjøres enkelt hos oss som en årlig affære og vil gjenopprette vannavrenning og glansen i behandlingen.

Våre priser på lakkforsegling vil varierer ut fra størrelse og tilstand på bilen.

Kontakt oss for en individuell evaluering og pristilbud for riktig behandling av ditt kjøretøy.

følg oss på sosiale medier