UPPF - Beskyttelsesfolie i verdensklasse

Elvebyen Bilpleie AS er stolt importør og distributør for UPPF i Norge. UPPF er en av verdens ledende produsenter med over 27 års erfaring i produksjon og utvikling av PPF. Ved å bruke UPPF så er du trygg på at din bil har det aller beste og minst 10 års garanti på alle våre folier og arbeid. Les mer om UPPF her: UPPF

XPEL PPF Oslo Drammen gir din bil førsteklasses beskyttelse. Vår Paint Protection Film kombinerer innovasjon og stil for å bevare kjøretøyets glans og originale utseende.

klar ppf drammen

Selvreparerende

Slitesterk

Hydrofobisk

Gjennomsiktig PPF

Stek PPF Norge Drammen Gi din bil optimal beskyttelse med vår avanserte Paint Protection Film. Bevar glansen og skjønnheten til kjøretøyet ditt på en pålitelig måte.

Gjennomsiktig PPF produsert med kun kvalitetsmaterialer. UPPF har et bredt sortiment med gjennomsiktig PPF og du kan selv velge hvor tykk PPF du ønsker. Alle har et topplag med PLATICOAT som øker levetid og glans. Alle våre PPF’er leveres med minimum 10 års garanti. 

farget ppf drammen oslo beskyttelsesfolie battleship grey nardo grey
farget ppf drammen oslo

Høy glans og finish

Selvreparerende

Hydrofobisk

Farget PPF

Som en av verdens ledende produsenter så har UPPF et stort utvalg av farger og alle foliene er utviklet for å både beskytte og gi bilen et unikt utseende. Alle foliene er designet med PLATICOAT som gir en hard overflate og overlegen glans. Alle foliene leveres med 10 års garanti. 

Hydrophobic-textur
headlight-No Orange Peel
Headlight-uttar-color

Selvreparerende

Satin Finish

Hydrofobisk

Matt-Satin PPF

Matt-Satin PPF er en unik og flott PPF som gir bilen et særpreg og et hissigere utseende. Vår Matte8 PPF har i likhet med hele vår serie minimum 10 års garanti. Matte8 PPF har også fått vår unike topcoat PLATICOAT som gir en utrolig flott glans, fargedybde og ikke minst en hard overflate som tåler mye slitasje. 

GWSF PPF Norge Oslo Drammen: Beskytt bilen din med førsteklasses ppf, beskyttelsesfolie.

ppf texture carbon drammen
detaljer ppf carbon
carbon ppf karbon drammen tekstur ppf

Selvreparerende

Unik stil

Hydrofobisk

Tekstur PPF

Tekstur PPF fra UPPF er unikt, stilig og vi er stolte over å ha så mange forskjellige varianter. Alle våre tekstur PPF’er har PLATICOAT som gir en hard overflate, høy glans og i likhet med hele serien så er de også selvreparerende.

model s ppf beskyttelsesfolie
ppf drammen oslo tesla model s

Hydrofobisk

Selvreparerende

Unik stil

Magic PPF

Magic PPF fra UPPF er en meget spesiell og unik PPF. De er designet for å skape en magisk fargeeffekt slik at bilen skiller seg ut. Takket være PLATICOAT så er folien utrolig slitesterk, har en flott fargedybde og gir en overlegen hydrofobisk effekt. 

Hydrophobic-textur
maserati ppf tonet lykter
Sunroof-uttar-color

Overlegen glans

Toning av lykter

Hydrofobisk

PPF for Soltak, Lykter og Glass

Som en ledende produsent så har UPPF også PPF for lykter og glass. Disse har en unik egenskap til å både style og beskytte lykter og glass. 

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER